Salcura Bioskin Outbreak Rescue Cream 50 ml

179,00 kr.

BIOSKIN JUNIOR OUTBREAK RESCUE CREAM

Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream er formuleret til de små, hvis hud har brug for lidt mere beskyttelse og hydrering. Denne SOS redningscreme beroliger og understøtter den tørre, kløende og irriterede hud. Cremen indeholder 10 forskellige naturlige olier og ekstrakter, som unik vulkansk mineral Zeolite, Castor og Oliven.

 

Outbreak Rescue Cream kan:

  • Aflaste kløe og lindre tørhed
  • Afgifte huden fra allergener
  • Binde fugt ind i huden

 

Outbreak Rescure Cream er også velegnet til babyer og børn, der kan være tilbøjelige til eksem, udslæt og andre hudallergier.

 

Antal
1
Tilføj til kurv

BESKRIVELSE

Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream er et ”must have” produkt til forældre, der ønsker et SOS produkt, der kan lindre og berolige huden der er hårdt ramt af tørhed og sensitivitet. Cremen er formuleret til at arbejde med huden og støtte genvinding af naturlig sundhed og balance, ved at give den en overflod af vitaminer og mineraler.
Indeholdende unikke ingredienser som det vulkanske mineral Zeolite, Lavendel og Jojoba, afgifter Putbreak Rescue Cream huden, binder fugt, beroliger og beskytter den beskadigede hud skånsomt. Cremen er ligeledes velegnet til babyer og børn, der kan være tilbøjelige til eksem, udslæt og andre hudallergier.

 

 

  • Rig på mineraler, vitamin A & C
  • Beskytter og nærer tør hud
  • Lindrer kløe, tørhed og irritation

 

Kan bruges efter behov, gerne 3-4 gange dagligt indtil symptomer reduceres.
Da Outbreak Rescue Cream aktiverer huden, de naturlige olier kan være ganske potente, kan det ved første påføring prikke og stikke ganske kort.  Dette er helt normalt, og blot et tegn på at de aktive ingredienser ”arbejder i huden”. Lav evt. en hudtest på et lille område. 


Suppler gerne Outbreak Rescure Cream med påføring af Junior Nourishing Spray for yderligere beroligende effekt af huden. Brug sprayen til daglig vedligeholdelse og intens pleje. Brug redningscremen, efter at sprayen er absorberet, på de dele af kroppen, der har brug for ekstra støtte og pleje, som albuer, knæ og andre områder, der er tilbøjelige til hudtørhed.
Outbreak Rescue Cream er dermatologisk testet. 

 

ANVENDELSE 

  1. Påfør minimum 3-4 gange om dagen på de berørte områder
  2. Reducer denne applikationsfrekvens, når symptomerne reduceres
  3. Når huden er vendt tilbage til relativ normalitet, anbefales at fortsætte brug af produktet minimum 2-3 gange pr. uge. Dette skal holde symptomerne kontrolleret
  4. Velegnet til påføring på ansigtet. En prikkende fornemmelse kan muligvis opleves i starten, men aftager hurtigt - det betyder, at produktet ”arbejder”. 

 

Det anbefales at bruge Rescue Cream sammen med Bioskin Junior Daily Nourishing Spray til mere alvorlige tilfælde eller tør og allergisk udsat hud. Påfør cremen kort efter, at sprayen er absorberet ind huden

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.