Hej! Mit navn er Lene Gren Rokkedal

SMUK by GREN er en lille hyggelig frisørsalon udenfor Nibe. Jeg har været i frisør branchen nærmest hele mit liv, da det er noget der har været i min familie i flere genererationer. Her i salonen gør jeg mit bedste, for du vil få en god oplevelse, og komme herfra med et flot hår. Du vil derud over få vejledning, i hvilken produkter der vil passe til dit hår og frisure. 

Jeg  har lavet webshoppen til jer, med et bredt udvalg af blandt andet lækre, miljøbeviste, økologiske og veganske produkter både til hår og krop. Her handler du ikke bare med en computer, så har du spørgsmål, brug for råd og vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, så vil jeg stå klar til at hjælpe.

Jeg glæder mig til at give dig den bedste betjening :) 

Du kan altid kontakte mig på Tlf. 93 86 92 40
eller via mail på  kontakt@smukbygren.dk       

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.