Hej! Mit navn er Lene Gren Rokkedal

SMUK by GREN er en lille hyggelig frisørsalon udenfor Nibe. Jeg har været i frisør branchen nærmest hele mit liv, da det er noget der har været i min familie i flere genererationer.

Her i salonen gør jeg mit bedste, for du vil få en god oplevelse, og komme herfra med et flot hår. Jeg specialiserer mig i permanente krøller og krølle klip i naturkrøller  efter den populære curly girl metode. Når man booker en tid til en krølle klip / curl cut her i salonen, vil der udelukkende blive brugt produkter der er godkendt til metoden. Af hele serier har jeg i salonen Innersense og Pretty Curly Girl, plus meget mere fra diverse mærker. 

Jeg  har lavet webshoppen til jer, med et bredt udvalg af blandt andet lækre, miljøbeviste, økologiske og veganske produkter både til hår og krop. Her handler du ikke bare med en computer, så har du spørgsmål, brug for råd og vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, så vil jeg stå klar til at hjælpe. 

Smuk By Gren - Din krølle frisør i Nordjylland. Er du ny på metoden, kan du på webshoppen finde en fane der hedder curly girl godkendte produkter, der kan du shoppe og vide produkterne er ok til dine krøller. Jeg har forsøgt at gøre det lettere for dig at handle, uden du behøver læse diverse ingrediens lister :) 

Jeg glæder mig til at give dig den bedste betjening :) 

Du kan altid kontakte mig på Tlf. 93 86 92 40
eller via mail på  kontakt@smukbygren.dk       

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.