Salcura Bioskin Junior Daily Nourishing Spray 250 ml

279,00 kr.

BIOSKIN JUNIOR DAILY NOURISHING SPRAY 
Bioskin Junior Daily Nourishing Spray er et værdifuldt produkt til forældre med babyer og børn, der lider af eksem og tørhed, eller som blot ønsker god pleje til deres børns hud. Den fine væske fra den nærende spray trænger dybt ned i huden og fodrer huden med alle de næringsstoffer, den har brug for, for at blive stærkere og sundere. Sprayen lindrer øjeblikkeligt kløe og tørhed, hvilket effektivt bryder klø-cyklussen.


Sprayen gør produktet let at anvende, da den ikke fedtet, og nemt påføres. 
Bioskin Junior Daily Nourishing Spray er også velegnet til hud, der kan være tilbøjelige til eksem, psoriasis, udslæt eller andre hudallergier.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

BESKRIVELSE

Bioskin Junior Daily Nourishing Spray er et videnskabeligt udviklet, naturligt terapiprodukt til daglig brug til børn og babyers, sensitive og følsomme hud. Ligesom den unikke Bioskin Dermaspray til voksne, er Junior Spray udviklet til at hjælpe med at styrke huden og blive bedre balanceret. 
Daily Nourishing Spray indeholder naturlige vitaminer og mineraler - havtorn til næring og cellefornyelse, lavendel til ro og balance, og rosmarin for sin evne til at støtte kollagenudvikling og eliminere frie radikaler.


På grund af at væskens lette konsistens, er det meget lettere for huden at absorbere produktet. Dette sikrer at alle de gode aktive ingredienser trænger meget dybere ned i huden, hvilket gør sprayen ekstremt effektiv til at behandle tørhed og kløe. Samtidig gør dette også sprayen praktisk at anvende, så man undgår unødig friktion på den sensitive hud, og børnene behøver hverken føle sig fedtede eller klistrede. 
Bioskin Junior Daily Nourishing Spray anbefales i kombination med Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream for maksimale resultater. Brug sprayen til daglig vedligeholdelse og intens pleje. Brug redningscremen, efter at sprayen er trængt ned i huden på de dele af kroppen, der har brug for ekstra støtte og pleje, som albuer, knæ og andre områder, der er tilbøjelige til hudtørhed.
Daily Nourishing Spray er dermatologisk testet. 

 

ANVENDELSE 

1.    Påfør minimum 3-4 gange om dagen på de berørte områder.
2.    Reducer denne applikationsfrekvens, når symptomerne reduceres
3.    Når huden er vendt tilbage til relativ normalitet, anbefales at fortsætte brug af produktet minimum 2-3 gange pr. uge. Dette skal holde symptomerne kontrolleret
4.    Når Bioskin Junior Daily Nourishing Spray påføres i ansigtet og omkring øjnene, anbefales at spraye produktet på en vatrondel og derefter påføre på huden, for at undgå kontakt med øjnene. For mere alvorlige plamager af atopisk hud, skal du bruge sprayen sammen med vores Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream. Påfør cremen, efter at sprayen er trængt ned i huden.

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.