Pretty Curly Girl Rose Water Refresh Spray 250 ml

169,00 kr.

Refresh dit hår med vores autentiske 100 % rosenvand og bring dine krøller til live igen. Rosevand har et PH-niveau, der ligner menneskehår og har anti-inflammatoriske egenskaber

- 100 % naturlige ingredienser

✅Til at genopfriske dine krøller mellem vaskene;

✅ Genaktiverer styling produkter;

✅Til at reducere krus, og tilføje vitamin A, B3, C og E;

✅Tilføjer glans.

> Almindelig vand indeholder typisk mineraler som calcium, der kan samle sig på dit hår og få det til at blive skørt. Men fordi rosenvand er destilleret, kan det hjælpe med at gøre dit hår blødere og fyldigere.

> Rosenvand kan hjælpe med at reducere fedtethed og skæl. Dette skyldes det faktum, at det er et mildt astringerende middel (hjælper med at trække dit kropsvæv sammen)

> Rosenvand er kendt for at være en anti-inflammatorisk, hvilket betyder, at det potentielt kan hjælpe med hovedbundsproblemer. En sund hovedbund er lig med et sundt hår

AnvendelseTrin 3: kan bruges dagligt, hvis du ønsker at friske dit hår op.

- Spray direkte på håret, kram dine krøller op.

- Skyl ikke ud.

Tip: Denne rosenvand kan også bruges til at fugte dine krøller, inden du påfører styling produkter.

Antal
1
Tilføj til kurv

Ingredienser : Rosa Damascena Flower Water

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.