Pretty Curly Girl Protein Rose Water Refresh Spray 250 ml

169,00 kr.

Refresh og styrk dit hår med vores fantastiske 100% protein rosenvand og bring dine beskadigede krøller til live igen. Beriget med protein for at hjælpe med at genopbygge protein og styrke beskadiget hår.

✅For at genopfriske dine krøller mellem vaskedagene

✅ For at genaktivere styling produkter

✅ For at reducere krus, at tilføje vitamin A, B3, C og E;

✅ Tilfører glans.

Denne rosenvand er beriget med protein og vil gøre underværker på dit hår.

- Almindelig vand indeholder typisk mineraler som calcium, der kan samle sig på dit hår og få det til at blive hårdt og tørt. Men fordi rosenvand er destilleret, kan det hjælpe med at gøre dit hår blødere, fyldigere, og minimere krus.

- Rosenvand kan hjælpe med at reducere fedtethed og skæl. Dette skyldes det faktum, at det er et mildt astringerende middel (hjælper med at trække dit kropsvæv sammen)

- Rosenvand er kendt for at være en anti-inflammatorisk, hvilket betyder, at det potentielt kan hjælpe med hovedbundsproblemer. En sund hovedbund er lig med sundt hår

- 100 % naturlige ingredienser

Anvendelse: Trin 3: kan bruges dagligt, hvis du ønsker at refresh din frisure og styrke dit hår. Spray på dit hår, og skyl ikke ud.

Tip Denne refresh spray kan også bruges til at fugte dine krøller, inden du påfører stylingprodukter.

Antal
1
Tilføj til kurv

INGREDIENTS: Rosa Damascena Flower Water, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch.

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.