Milk_Shake Incredible Milk Flower 150 ml

229,00 kr.

Milk_shake incredible milk flower er en intensiv leave-in  maske med en nærende og beskyttende virkning, med 12 fordele for håret.*

Vegansk - Frizz control - UV beskyttelse - Glans - Varmebeskyttelse

Anvendelse:

  1. Spray en passende mængde på hænderne og fordel det i håret
  2. Fortsæt med den ønskede styling
Antal
1
Tilføj til kurv

 Den indeholder sojaproteiner, der er særligt effektive på beskadiget, tørt og kedeligt hår, de hjælper med at reparere beskadiget hår. Moringa Oleifera-ekstrakt har blødgørende og fugtgivende egenskaber til håret og hovedbunden med et højt vitamin- og mineralindhold. milk_shake incredible flower er beriget med Integrity 41®, der giver håret glans og hjælper med at beskytte hårfarven over tid. De friske, søde blomsternoter giver en udsøgt duft til sortimentet og hylder naturen i al dens skønhed og enkelhed.

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.