Milk_Shake Flower Colour Care Cnditioner 300 ml

199,00 kr.

Flower power er mere end bare en skøn duft. Med kraftfulde plantebaserede ingredienser indeholder denne plejeserie seriøse næringsstoffer. Mens flower power er specielt designet til farvebehandlet hår, gavner det alle hårtyper og teksturer.

Anvendelse:

  1. Fordel en passende mængde af produktet på længder og spidser
  2. Kram det godt ind i hårstrået, og lad det indvirke 2-5 minutter
  3. Red håret godt igennem med en kur kam
  4. Skyl grundig

Antal
1
Tilføj til kurv

Dette er en conditioner til alle hårtyper særlig ideel til farvet hår, produktet er vegansk. Den er formuleret til at opretholde hårets optimale fugtbalance og beskytte farvens glans. Den indeholder sojaproteiner, der er særligt effektive på beskadiget, tørt og kedeligt hår, de hjælper med at reparere beskadiget hår. Moringa Oleifera-ekstrakt har blødgørende og fugtgivende egenskaber til håret og hovedbunden med et højt vitamin- og mineralindhold. milk_shake color maintenance conditioner flower er beriget med Integrity 41®, der giver håret glans og hjælper med at beskytte hårfarven over tid. De friske, søde blomsternoter giver en udsøgt duft til sortimentet og hylder naturen i al dens skønhed og enkelhed

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.