ILIA Multi-Stick 5 g

Cosmic Dancer (Gold)

289,00 kr.

En opbyggelig farve til kinder og læber – nu med dewy finish for øjeblikkeligt at vække huden til live med en forbedret glød. Fås i 12 nuancer.

Den cremede multi-use formel smelter sammen med varmen fra huden for et frisk hint af farve, som alle kan bære. Sticken er en twist-up, som gør den nemt at anvende på farten – du skal bare påføre og blende for at få et opfrisket look. Findes nu i 12 nuancer, som du kan bruge til ethvert look. Multi-Stick

Anvendelse: Påfør direkte på kinder og læber. Brug fingrene eller en børste (som vores Perfecting Buff Brush) til at blende ind. Påføer endnu et lag for en mere intens farve.

Vælg Nuance
Antal
1
Tilføj til kurv

Avocado-olie, E-vitamin, økologisk kakao og sheasmør, der fugter og nærer.

Produktet er glutenfri

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.