Hemp Nation Caramel Brúlée Latte 535 ml

259,00 kr.

Fugtgivende lotion med hampefrøolie, der forlænger den brune kulør. En sanserig oplevelse med Karamel, Sukkerrør og Kaffe.

 

Forkæl din hud og dine sanser med denne skønne limited edition lotion: Karamel Brúlée Latte. En lækker blend af karamel, sukkerør og kaffe, forærer huden en luxuriøs cocktail, der efterlader huden blød, ensartet og med en fornyet glød.

 

Sukkerrør:

Har en mildt peelende effekt på hudens overflade, og har derfor en cellestimulerende og hud fornyende virkning. Efterlader huden med en smuk glød.

 

Karamel:

Effektive antioxidant egenskaber som beskytter huden

 

Kaffe:

Koffeinrigt ingrediens som har naturlige antioxidant egenskaber, toner og giver energi til huden.

 

Fugtgivende blend:

Hampefrøolie, jojoba og sheasmør plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Denne letvægtslotion absorberes hurtigt i huden, og efterlader den blød, smidig og gennemfugtet. Vitaminerne E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn.

 

Soft Focus Effect:

Microsfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.

 

Antiage blend:

Vitamin A: Stimulerer cellefornyelsen og fremmer hudens naturlige glød og vitalitet.

Vitamin B3: Balancerer en ujævn hudtone, og sikrer at huden plejes I dybden. Beskytter mod udefrakommende miljøpåvirkninger.

Vitamin E: Kraftigt antioxidant der hjælper med at beskytte huden mod udefrakommende miljøpåvirkninger.

 

Duft af karamel, kaffe og vanilje.

 

Indhold : 535 ml.

Antal
1
Tilføj til kurv

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.