Depot No. 404 Soothing Shaving Soap Cream 125 ml

Depot No. 404 Soothing Shaving Soap Cream 125 ml

179,00 kr.
Varenummer: D404

Depot No. 404 Soothing Shaving Soap Cream Beroligende barbercreme / til barberkost. Barbercreme med en mild opskrift baseret på mandelolie og vitamin E. Den blødgør, fugter og forfrisker huden med en fløjlsblød skum til at formidle barberingen. Den leverer en behagelig friskhed og forhindrer hudirritationen, der typisk kommer efter barbering.  

Anvendelse: Skyl barberkosten, helst med varmt vand, og fjern overskydende vand.

1. Påfør samme mængde af creme på begge sider af ansigtet og massér i cirkulære bevægelser med barberkosten. Barber herefter som normalt.

2. Saml en lille mængde creme i en skål ved at ryste barberkosten i cirkulære bevægelser. Påfør herefter skummet på skægget og barber som normalt.

Antal
1
Tilføj til kurv

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.