Depot No. 403 Pre-Shave & Softening Beard Oil 30 ml

Depot No. 403 Pre-Shave & Softening Beard Oil 30 ml

179,00 kr.
Varenummer: D403

Depot No. 403 Pre-Shave & Softening Beard Oil har en blødgørende effekt på skægget. Et alsidigt produkt sammensat af et mix af kvalitetsplanteolier. Kan blive brugt som et før-barberings produkt for at blødgøre hud og skæg, hvilket gør styling af skægget lettere. Skægolien nærer, blødgør og giver glans til skægget uden at gøre det fedtet. Desuden neutraliserer den lugte af sved og mad. Olien absorberes hurtigt og fremmer kontrollen af skægget takket være den blødgørende og genopbyggende effekt.

Anvendelse: påfør et par dråber i ansigtet før barbering for at fugte og blødgøre skægget og for at undgå irritation. Fortsæt derefter med dit foretrukne barberprodukt. For at blødgøre skægget: tag et par dråber i hænderne og massér det ind i skægget i alle retninger.

Antal
1
Tilføj til kurv

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.