Australian Gold Active Chill SPF 50 cont. spray 177 ml

199,99 kr.

Australian Gold Active Chill SPF 50 spray 

 

Australian Golds Active Chill Fresh & Cool linje er designet til en aktiv livsstil i et højt tempo. Svedaktiveret cooling & deodorizing technology garanterer at din hud føles frisk hele dagen!

ACTIVE CHILL cooling & deodorizing effekt giver en kølende og frisk hudfornemmelse, som er meget passende til aktiv livstil, mens australsk tea tree oil har en antimikrobiel og antibakteriel effekt, der dræber bakterier, der forårsager udvikling af svedlugt.

 

ACTIVE CHILL er især velegnet til udendørs aktiviteter og aktiv livsstil

o   Løb

o   Vandsport

o   Sejlsport

o   Havearbejde

o   Raske traveture

o   Meget varme dage

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Active Chill SPF 50 spray gel fordele

-  UVA/UVB solbeskyttelse

-   Sved- og vandresistent i op til 80 min.

- Active Chill cooling & deodorizing technology

-   Fugtgivende lotion

-   Vegansk og glutenfri

-   Cruelty free og ikke testet på dyr

-   Antioxidant beskyttelse

-   Duft: Coastal Breeze er let, ren og luftig - perfekt til aktive dage udenfor

-   Fri for Oxybenzone, PABA, phtalater

 

Anvendelse:

Fugtgivende spray gel som egner sig til brug på hele kroppen. Spray direkte på huden eller i hænderne og fordel på kroppen og/eller ansigt. Påfør ca. 20 minutter inden huden udsættes for sol. Active Chill SPF 30 spray gel har fugtboostende egenskaber og efterlader huden velplejet og blød.

 

Unikke ingredienser: 

 

Kakadublomme 

En unik australsk frugt som indeholder det højeste niveau af C-vitamin, end nogen anden fødevare. C-vitamin er et fantastisk antioxidant, der effektivt beskytter huden mod frie ilt radikaler fra solens UV-stråler, som nedbryder huden, og fremmer fotoaldring (tidlig aldring der skyldes solen). Antioxidantbeskyttelsen i Active Chill serien er derfor ekstraordinær. 

 

Aloe Vera

Virker intensivt fugtende og har en beroligende effekt på huden. Plantens høje indhold af antioxidanter og polyfenoler bidrager til at holde huden frisk og ung. Aloe vera er også kendt for at virke antiinflammatorisk og kølende.

 

Menthol:

Den unikke kølende og duftfriskende teknologi kommer fra menthol, og giver en umiddelbar kølende effekt og hjælper med at neutralisere lugt. Du kan nu træne og bevare en skøn frisk duft på huden, og samtidig være godt beskyttet med SPF.

 

Tea Tree olie:

Har desinficerende og lindrende egenskaber, så huden beroliges og beskyttes på trods af sol, varme, sved, vind og vejr.

Tilmeld mig nyhedsbrev

* indicates required

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet hos SMUK by GREN

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bundfoden af ​​vores e-mails. For information om vores persondata/privatlivspolitik, bedes du besøge smukbygren.dk .

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.