Académíe Exfoliating Cream 50 ml

Académíe Exfoliating Cream 50 ml

298,00 kr.
Varenummer: 1608 000

Académíe Exfoliating Cream En blød creme med en sommer krydret essentiel olie og pulver af mandel skal, der fjerner døde hudceller,  urenheder og frisker en kedelig teint. Blid eksfoliering og strålende hudfarve.

Det franske mandeltræ, som har en sekulær forventet levetid, er kendt for sine spektakulære hvide og lyserøde blomstringer som giver vores franske landområder al sin charme og skønhed. Dens frugt/ mandel, blev af romerne betragtet som frugten der giver fertilitet. Derfor kastede de mandler på bruden og gommen under ceremonien; dermed traditionen med sukkersøde mandler under bryllupper i dag!

Mandelskal, fint formalet, findes i talrige skrub kompositioner. Dens små korn hjælper med at fjerne døde hudceller blidt; huden bliver jævn og hudfarven strålende.


Anvendelse: Påfør et tyndt lag, en eller to gange om ugen på et renset ansigt og hals, undgå øje kontur området. Fugt fingrene og masser med cirkulerende bevægelser. Brug derefter Tonifying Lotion.  Ibland evt. en af booster olierne ved eksfoliering.

Antal
1
Tilføj til kurv